Om Pixojet

Spara mycket pengar! Sluta med dyra bläckpatroner!

Som ovanstående slogan avslöjar, var Pixojet grundad av en enkel orsak; lusten till att försörja konsumenterna med billiga bläckpatroner, toner och tillbehör.
Den enkla idén och tron på att behovet för bläck inte behöver kosta en förmögenhet har på kort sikt gjort Pixojet till Danmarks största återförsäljare av olika artiklar för skrivare och kontor och olika elektronik. Så tack nej till att betala för dyrt för t.ex. bläckpatroner och toner från våra konkurrenter. Köp dina bläckpatroner och toners i vår webshop på Pixojet.dk!
Mycket mer än bara bläckpatroner, toner och tillbehör
Trots det faktum att bläckpatroner (kompatibla) fortfarande är Pixojets mest sålda produktkategori, har den grundläggande idén om att förhandla billiga bläckpatroner, toners och tillbehör över tiden även utvecklats till, att Pixojet nu också erbjuder ett brett urval av flera andra produktkategorier. Denna utveckling har gjorts med våra kunder i åtanke, så de med få klick kan köpa allting på ett ställe och därigenom spara mycket pengar och krångel.
Bland kategorierna hittar du t.ex. coola gadgets som t.ex de populära mini segways / air boards, Disney leksaker, heminredning från kända märken som House Doctor och Kreafunk, olika rengöringsartiklar, tillbehör och mycket mer!
Vi exporterar cirka 1.500 paketer varje vecka från olika kategorier från vårt lager och med den hastighet som företagets utveckling har tagit, kommer detta nummer garanterat att stiga i framtiden.

Marknadens billigaste?
Om du undrar hur du på Pixojet hittar billiga bläckpatroner, toner och en bra mängd av andra produkter till långt under marknadspriserna, är det på grund av en direkt import av varor. Pixojet köper sina egna varor från leverantörer eller tillverkare via vårt eget inköpskontor i Danmark och Kina, och vi använder därför inte mellan länkar i vår Supply Chain, så att våra kunder garanteras de lägsta priserna.
Du kan därför tryggt handla i vår webshop, och du är garanterad produkter av hög kvalitet trots de billiga priserna!

Online-butik med rötter i Ikast
Pixojet har sitt huvudkontor i Ikast i centrala Jylland, och det lokala företaget har totalt 11 anställda. 
7 anställda i Danmark och 4 anställda i Kina. Vi har också 3 försäljningskontor; en av dem på HQ i Ikast, en i Kina och en i Turkiet. Här arbetar våra passionerade medarbetare med tidens trends i hopp om att fortsätta den snabba och bra utvecklingen och ge våra kunder den bästa servicen.

Du får dessa fördelar genom att handla online på Pixojet ...

Snabb leverans
e-märkt webshop
Du har rätt att returnera dina varor
Bra recensioner på Trust Pilot
Kontakta vår kundtjänst på info@pixojet.dk