Om Pixojet

Spara mycket pengar! Sluta med dyra bläckpatroner!

Som tidigare nämnt var Pixojet inspirerad av en idé: att ge konsumenterna tillgång till prisvärda bläckpatroner, toner och tillbehör. Tanken att bläck behöver inte vara extremt dyrt har med tiden lett till att Pixojet blivit en betydande återförsäljare inom området skrivare, kontorsmaterial och diverse elektronik i Danmark. Därför kan man fundera på alternativ innan man betalar extra för bläckpatroner och toner. Utforska vårt sortiment på Pixojet.dk.

Inte bara bläckpatroner, toner och tillbehör
Även om bläckpatroner fortfarande är en av Pixojets framträdande produktkategorier, har Pixojet utvidgat sitt sortiment över tid. Målet är att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker på ett och samma ställe, vilket underlättar deras inköpsprocess. Utöver detta kan man finna produkter som mini segways, Disney leksaker, heminredning och diverse rengöringsartiklar, bland annat.

Varje vecka skickar vi omkring 2.500 paket från olika kategorier, och vi ser fram emot företagets framtida tillväxt.

Värt att notera
För dem som undrar hur Pixojet kan erbjuda konkurrenskraftiga priser, beror det på direktimport. Genom våra inköpskontor i både Danmark och Kina optimerar vi vår inköpsprocess, vilket kan ge fördelaktiga priser till våra kunder. Vi uppmuntrar alla att utforska vårt sortiment online, där kvaliteten på produkterna upprätthålls trots de lägre priserna.

En online-butik med rötterna i Ikast
Med huvudkontoret beläget i Ikast, Jylland, består Pixojet av ett engagerat team på totalt 25 medarbetare, fördelade i Danmark och Kina. Med tre försäljningskontor, i Ikast, Kina och Turkiet, strävar vårt team efter att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och erbjuda våra kunder utmärkt service.

När du handlar på Pixojet kan du räkna med:

- Snabba leveranser
- E-märkt webshop
- Möjlighet att returnera varor
- Positiv feedback på Trust Pilot
- Kundtjänst tillgänglig för dina frågor

Vid frågor, tveka inte att nå ut till info@pixojet.dk.

{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}