Avbeställning

RETURRÄTT - Privat och B2B

 

Du har enl. köplagen 120 dagars full returrätt när du handlar hos oss.

Ångerperioden löper ut 120 dagar efter den dag som du har tagit emot din vara eller tar emot den sista varan, när det gäller ett avtal där det ingår flera varor som har beställts i en och samma order och som levereras separat.

Du måste meddela oss inom 120 dagar efter mottagandet av varan om du ångrar ditt köp. Skicka ett e-postmeddelande till  info@inkeurope.eu och anvenda vår standardformular for ångerrätt.

I meddelandet ska du tydligt informera oss om att du vill använde din ångerrätt. Detta gäller endast varor i obruten förpackning som inte har använts. Du kan inte ångra dig bara genom att vägra att ta emot varan utan att ge oss ett tydligt besked om detta.

 

Retur

Du måste skicka ditt köp inom och senast 30 dagar efter du har meddelat oss om at du ångrar ditt köp.

Du står för returansvaret och dina fraktkostnader för att skicka tillbaka varan till oss, om varan ska returneras till oss. Vissa varor kan enligt deras natur inte returneras med normal post. Detta gäller för skrivaren.

OBS: Kostnaden för retur bärs av köparen.

 

Återbetalning av köpeskillingen

Om du ångrar ditt köp får du det belopp du betalat tillbaka till oss. Vid avskrivningar du är ansvarig för kommer detta köpbelopp att dras av. Om du använder din ångerrätt betalar vi alla betalningar som erhållits från dig, exklusive betalnings- och leveranskostnader (inga extra kostnader beroende på ditt val av leverans än den billigaste form av standardleverans vi erbjuder) inom 10 dagar efter Datum för mottagande av ditt returpaket.

 

Produktens skick när du returnerar det

Du är endast ansvarig för minskning av varans värde vid annan hantering än vad som är nödvändig för att fastställa varans typ, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord kan du prova varan på samma sätt som om du hade provat den i en fysisk butik.

Om varan har provats på något annat sätt än vad beskrivs ovan anser vi att den har använts vilket innebär att du endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman om du ångrar dig beroende på produktens kommersiella värde.

För att få hela köpesumman tillbaka du måste därför göra samma sak som du gör i en fysisk butik. Du kan prova varan men inte använda den

Varan måste  alltid returneras till oss i en lämplig och säker förpackning.

 

Återbetalning av köpeskillingen

Om du använder din ångerrätt åter betalar vi alla belopp som vi har fått från dig, exklusive leveranskostnader utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst inom 10 dagar från den dag vart vi mottar ditt returpaket. 

 

Om du använder vår returrätt kommer vi att betala tillbaka hela beloppet som du ursprungligen betalade för produkten till dig. Vid en eventuell värdeminskning som du är ansvarig för dras detta av från köpesumman.

I de fall du inte har hämtat ut leveransen debitera vi deg en kostnad för ett outlöst paket. Prisan för ett outlöst paket täckar fraktkostnad, returfrakt, emballage och eventuella administrativa kostnader på 69 SEK.

Vid returer återbetalar vi alla belopp som vi har fått från dig, exklusive leveranskostnader.

 

Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan och utvärderat dess skick, men endast upp till 14 dagar efter att vi tagit emot varan, om du inte har lämnat in dokumentation innan du returnerar den. Vi återbetalar alltid med samma betalningsmetod som du använde vid den ursprungliga transaktionen, Ange därför alltid kontonumren. om pengar ska återbetalas.

 

Om du ångrar köpet måste varan skickas till:

 

Pixojet

Siriusvej 17

DK 7430 Ikast

 

Du kan också avbryta inköpet genom att meddela och leverera det personligen på ovanstående adress.

Obs! Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott eller liknande.

Tänk på att varan alltid måste returneras till oss i en lämplig och säker förpackning.

Om du ångrar ditt köp och låt ditt paket återvända, debiteras en fraktkostnad på 69 SEK som dras av från inköpet. Detta gäller också för ompaket paket.

 

STANDARD RETURFORM är här

{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}